In mei is er weer van alles te beleven in en bij de Bieb. Zo komen er wel 4 bekende auteurs over de vloer, zijn er meerdere leuke activiteiten voor kids van alle leeftijden en kun je mee doen aan de Geluksroute Aalsmeer. En wist je dat de nieuwe Bieb in Uithoorn al bijna af is? 

Lees verder voor interessante nieuwtjes en onze activiteiten in mei.
 
 
S
 
 
De nieuwe huiskamer van Uithoorn

Nog een paar maanden en dan openen we de deuren van de nieuwe Bieb in Uithoorn. Een plek voor en door Uithoorn, waar je komt om anderen te ontmoeten, te studeren, te werken, elkaar te helpen, waar je even snel binnenloopt of juist uitgebreid verblijft. We kijken er naar uit om je te ontvangen! 

 
Info & updates over de nieuwe Bieb   S
 
 
S
 
Doe je mee?

De eerste Geluksroute Aalsmeer wordt een inspirerend ontmoeten op gastvrije locaties. Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen? Denk aan het uitwisselen van stekjes, samen kunst beleven, een gedicht schrijven of complimentjes uitdelen. 

 
Meer informatie   S
 
 
S
 
Lees jouw lievelingstijdschriften
Altijd toegang tot jouw lievelingstijdschriften? Dan is de TijdschriftenBieb echt iets voor jou! Het is heel simpel: je download de app, maakt een keuze tussen 16 tijdschriften zoals Happinez, Margriet en Psychologie Magazine en bladeren maar!
 
Meer info   S
 
 
S
 
 
 
 
Kick-off Literair Café met Annejet van der Zijl
21 april mochten wij onze eerste gastauteur ontvangen: Annejet van de Zijl! Het was een prachtige avond met veel interactie en interessante vragen. Na deze succesvolle eerste editie van Literair Café 102 kunnen wij niet wachten tot de volgende. Ben jij er dan ook bij? 
 
Meer over Literair Café 102   S
 
 
S
 
 
Workshop: Kringlooppoëzie
Maak jouw eigen gedicht met kringloopvondsten! Zin om met een voorwerp, fotografie en poëzie aan de slag te gaan? Dan is deze workshop echt iets voor jou!
 
Meer info & tickets   S
 
 
S
 
Ontmoet Pieter Waterdrinker
Ontmoet tijdens deze exclusieve avond in de Oude Veiling in Aalsmeer Pieter Waterdrinker en ga met hem in gesprek over zijn nieuwste werk: Biecht aan mijn vrouw.
 
Meer info & tickets   S
 
 
S
 
Voorlezen:1001 paarse djellaba’s | 3-7 jr.
In de tentoonstelling Het Andere Verhaal van het Cobra Museum wordt gezellig voorgelezen uit het boek 1001 paarse djellaba’s.
 
Meer info   S
 
Het Mooie Kinderboekenfeestje | 6-10 jr.
Tijdens Het Mooie Kinderboekenfeestje in Amstelveen Stadshart wordt het verhaal van Bob Popcorn verteld en gaan we samen creatief met popcorn aan de slag.
 
Ik doe mee!   S
Met je kind naar de bieb | 2-6 jr.
Knippen, plakken, voorlezen. In dit uurtje maken jij en je kind kennis met de Bieb. Komen jullie samen gezellig langs in Bibliotheek Amstelveen Stadshart?
 
Meer info   S
 
Boekstart Babycafé | 0-2 jr.
Het maandelijkse Boekstart Babycafé is de plek om samen boekjes te lezen en verhaaltjes te vertellen. Volgende edities zijn 29 april in Stadsplein en 4 mei in Westwijk.
 
Meer info   S
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S