Workshops, poëzie-avond, kunstlezing, vertelvoorstelling, en meer.
 
Bekijk de online versie
 
 
Het zal een bijzondere kerstvakantie worden dit jaar. Anders dan anders. Ook als Bibliotheek zijn we gebonden aan de regels. Daarbinnen zorgen we voor de nodige afleiding met een kerstprogramma voor jong tot oud. We wensen je een fijne kerstvakantie en een gelukkig en gezond Nieuwjaar. Graag tot ziens in de Bieb!
 
 
De brieven van Van Gogh
 
 
De brieven van Van Gogh
Bureau Boeiend geeft je op 17 december online een kijkje in het hoofd van deze kunstenaar. Leer meer over de achtergrond van zijn werk.
  Aanmelden    
 
 
 
 
Silent Poetry Nights (18 dec.)
 
 
Silent Poetry Nights (18 dec.)
Een collectieve bubbel vlak voor kerst!
Beleef een avond met woordkunst en live muziek: een intieme, radio-achtige en poëtische ervaring waarbij de live muziek en gesproken woorden direct je ziel instromen. Koop 1 kaartje en neem iemand gratis mee voor het kerstgevoel!
  In de Bieb of via livestream    
 
 
 
 
Stap terug in de tijd
 
 
Stap terug in de tijd
Ga op 19 december op de foto in de Oude Veiling. Plaats jezelf terug in de tijd en ga op de foto tegen een oud Aalsmeers dorpsgezicht.
  Lees meer    
 
 
 
 
 
Maakplaats XL (23 dec.)
 

Vandaag maak je kennis met de Maakplaats in vier korte workshops. Je gaat aan de slag met bouwen, robotica en techniek. Na 30 minuten wissel je door. Zo ontdek je waar jij enthousiast van wordt en ontwikkel nu al belangrijke vaardigheden voor later!

Bekijk andere aankomende workshops, zoals StoryTales, Dash en je eigen lichtgevende kaart maken.

 
  Tickets voor Maakplaats XL    
 
 
 
Winterse vertelling
 
 
Winterse vertelling
Een speels en leerzaam verhaal met muziek voor nieuwsgierige kleuters, over hoog en laag, dichtbij en ver weg en groot en klein. 21/12 in Uithoorn en 22/12 in Stadsplein en online.
  Tickets    
 
 
 
 
Laatste Walk&Talk
 
 
Laatste Walk&Talk
Op zoek naar werk? Tijdens de 'Walk&Talk Eindejaarseditie' sluiten we het jaar af, en blikken we vooruit naar 2021. Een jaar vol nieuwe kansen!
  Aanmelden    
 
 
 
 
Reserveer je werk- en leesplek in Uithoorn
 
Vanaf nu kun je ook in Bibliotheek Uithoorn weer werk- en leesplekken gebruiken, net zoals in de andere vestigingen. Je moet wel even een plekje reserveren via de website.
 
  Info & reserveren    
 
 
 
Vooruitblik 2021
 
Peuter in zicht
 
 
Peuter in zicht
Met een peuter in huis heb je je handen vol. Doe mee aan deze gratis vierdelige cursus in Bibliotheek Aalsmeer en leer jouw peuter beter begrijpen.
  Meld je snel aan    
 
 
 
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
 
 
  Fb   Tw   Insta   Insta  
 
 
Bibliotheek Amstelland
Amstelveen, Aalsmeer & Uithoorn | info@debibliotheekamstelland.nl | 020 - 6414126