Muzikale activiteiten, Herman Koch en een sneldichtwedstrijd
 
Bekijk de online versie
 
 
Website   |   Agenda   |   Openingstijden   |   Collectie   |   Mijn Menu
 
 
Jazzen, rappen of trompetteren in de Bieb
 
Is jouw vakantie nog in volle gang? Houd het zomergevoel nog lekker even vast! Sluit deze maand al jazzend af met Sprankel in ANNA, schrijf je eigen rap en luister met je kleine naar muziek tijdens het babycafé. Lees snel verder en kom erachter wat er nog meer te beleven valt in onze vestigingen of kom lekker langs om je vakantietitels in te ruilen voor iets nieuws!
 
 
Programma
 
Swingen met Sprankel
 
 
Swingen met Sprankel

Literatuur en jazz komen samen in een intieme setting in ANNA Amstelveen, met een gesprek met bestsellerauteur Alex Boogers en live jazz optredens. 

  Ben jij erbij?    
 
 
 
 
Rythm and poetry | 15+
 
 
Rythm and poetry | 15+

Je eigen rap schrijven, hoe vet is dat? Je leert het in deze workshop van dichter en 2Pac-fan Rachel Rumai Diaz. En er is pizza!

  Aanmelden    
 
 
 
 
Lezing Herman Koch
 
 
Lezing Herman Koch

Ada Ruiter van boekhandel Venstra gaat in de Bibliotheek Stadsplein in gesprek met Herman Koch over zijn nieuwste roman Een film met Sophia.

  Meer info & aanmelden    
 
 
 
 
Baby's & muziek
 
 
Baby's & muziek

Wist je dat muziek heel goed is voor de (taal)ontwikkeling van baby’s? Tijdens deze Boekstart babycafé in Westwijk krijgen we bezoek van een echte muzikant.

  Meer info & aanmelden    
 
 
 
 
Foto's in de Bieb
 
 
Foto's in de Bieb

Aanschouw tijdens je bezoek aan de Bibliotheek Aalsmeer de prachtige foto-expositie van de Fotogroep Aalsmeer. De leden exposeren hier hun werk met het thema ‘De Elementen’.

  Meer informatie    
 
 
 
 
 
Hebben kinderen meer kans op een taalachterstand bij een meertalige opvoeding? Deze en andere vragen over meertaligheid beantwoorden we in de nieuwe aflevering van Je brein is er dol op! 
 
  Luisteren    
 
 
 
Cadeautje van de Bieb
 
 
Cadeautje van de Bieb

Heb jij al zo’n leuke rugtas? Gratis voor jeugdleden, maar nu eventjes op. Vrijdag vullen we de voorraad weer aan. Nieuwe volwassen leden krijgen een strandtas cadeau, dus grijp je kans!

 
 
 
 
Word jij Amstelveens beste sneldichter?
 

Tijdens de Taalwandeling op 4 september organiseert het Taalhuis een sneldichtwedstrijd. Wandel mee, schrijf een snelgedicht over de Taalwandeling en maak kans op een boekenbon van €50,-. Aanmelden kan via amstelveen@wereldbuur.nu.

 
  Meer weten?    
 
 
 
Het laatste koekje | 3+
 
 
Het laatste koekje | 3+

De Schouwburg Amstelveen opent 28 augustus haar seizoen in Openluchttheater Elsrijk met deze grappige woordeloze jeugdvoorstelling, mét veel beweging en nieuwsgierigheid als motor.

  Meer info & tickets    
 
 
 
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
 
 
  Fb   Tw   Insta   Insta  
 
 
Bibliotheek Amstelland
Amstelveen, Aalsmeer & Uithoorn | info@debibliotheekamstelland.nl | 020 - 6414126