Altijd iets te doen voor jeugd en volwassenen.
 
Bekijk de online versie
 
 
Bibliotheek Amstelland  

 
 
De eerste zonnestralen hebben ons land bereikt en versoepelingen zijn in zicht. De bibliotheek blijft helaas nog even gesloten, maar gelukkig hebben we meer dan genoeg online aanbod! Neem bijvoorbeeld de meer dan 160 gratis online cursussen, het nieuwe Sprankelend programma voor boekliefhebbers en een nieuwe Coco kan het! theatershow. Lees snel verder om de rest van het online aanbod van de bibliotheek te ontdekken!
 
 
Nieuw: online trainingen en cursussen
 
 
Nieuw: online trainingen en cursussen
Andere taal leren, Photoshoppen of programmeren? Als lid van de Bibliotheek heb je nu gratis toegang tot ruim 160 online cursussen!
  Ons aanbod    
 
 
 
 
SPRANKEL
 
 
SPRANKEL
Met SPRANKEL verwennen we onze boekenliefhebbers driemaal wat extra dit jaar. In de eerste gaan Tommie Niessen en Loes Wouterson met elkaar op humoristische wijze in gesprek over hun boek Kastanjehove.
  Alles over SPRANKEL    
 
 
 
 
Coco kan het! (2+)
 
 
Coco kan het! (2+)
Door het enorme succes van de vorige online theatervoorstelling, heeft Ton Meijer een nieuwe Coco kan het! gemaakt. Geniet lekker mee vanuit huis met het hele gezin. 6 maart 11:00 uur.
  Info & tickets    
 
 
 
 
Collage gedicht voor Instagram (25+)
 
 
Collage gedicht voor Instagram (25+)
Samen met onze collega Meliza de Vries maak je een #collagegedicht‚Äč. Je gaat aan de slag met tijdschiften en schrijft een eigen quote of mini gedicht. Tot 6 maart.
  Ja, leuk!    
 
 
 
 
Donorwet
 
 
Donorwet
Tijdens deze online bijeenkomst krijg je informatie over orgaan- en weefseldonatie, wat de huidige donorwet voor jou betekent en hoe je jouw keuze vastlegt. 19 maart van 10:30 - 11:30.
  Lees meer    
 
 
 
 
Boekentips voor groep 3-4, 5-6 & 7-8
 
 
 
Bekijk de video's waarin we je leuke tips geven voor jeugdboeken die je kunt reserveren. Als gewoon boek, maar de meeste zijn ook te leen als e-book. Veel kijk- en leesplezier!
  Naar de video tips    
 
 
 
 
En verder...
 
Naast bovenstaande activiteiten wijzen we je graag ook nog even op de volgende onderwerpen: 
Voor mensen met een kwetsbare gezondheid houden we in de Bieb een rustig moment om een boek te lenen en om een praatje te maken.
 
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
 
 
  Fb   Tw   Insta   Insta  
 
 
Bibliotheek Amstelland
Amstelveen, Aalsmeer & Uithoorn | info@debibliotheekamstelland.nl | 020 - 6414126