Cadeautje van de Bieb & bijzondere livestreams / live acts
 
Bekijk de online versie
 
 
Wij zijn blij met je!
 

Ondanks dat we nu niet alle service bieden die je van ons gewend bent, krijgen we veel positieve reacties van onze klanten. We zijn je dankbaar voor je begrip. Samen zorgen we voor een veilige bibliotheek, ook nu. Hartverwarmend!

We zijn dan ook verheugd dat we je tijdens 'Nederland Leest' weer een cadeautje én een aantal diverse activiteiten mogen aanbieden.

 
 
 
Cadeautje van de Bieb
 
Haal in november het cadeauboekje 'Het zwijgen van Maria Zachea' op in de Bieb. Een bijzonder familieverhaal van Judith Koelmeijer, door de ogen van 12 broers en zussen.
 
  Openingstijden    
 
 
 
Slavernijverleden
 
 
Slavernijverleden
Maartje Duin onderzocht haar slavernijverleden in de podcast 'De plantage van onze voorouders'. Op 12 nov deelt zij haar reis met Peggy Bouva. In Stadsplein of via streaming.
  Koop je tickets    
 
 
 
 
'Isterem dood, you tink?'
 
 
'Isterem dood, you tink?'
In swingende taal knalt 'De Leftenant van Inishmore' van de vloer: een bloedstollend en hilarisch verhaal over Ierse vrijheidsstrijders, voorgelezen in Stadsplein of via stream op 19 nov.
  Koop je tickets    
 
 
 
 
Maakplaats-partijtjes
 
Maakplaats-partijtjes
 
De populaire workshops van de Maakplaats gaan regelmatig 'on tour'. Je kunt nu ook jouw verjaardagsfeestje vieren in de Maakplaats!
 
  Lees verder    
 
Eerste paal Bieb Uithoorn
 
Eerste paal Bieb Uithoorn
 
De bouw van een nieuwe Bibliotheek in Uithoorn is begonnen! Het wordt een prachtige plek met een eigentijdse dienstverlening.
 
  Lees verder    
 
 
 
Aadje viert de Sint
 
 
Aadje viert de Sint
Theaterduizendpoot Ton Meijer staat op 25 nov in Stadsplein en speelt Aadje Piraatje! Om helemaal in de Sint-stemming te komen.
  Koop je tickets    
 
 
 
 
Over de coronatijd
 
 
Over de coronatijd
Samen met Amstelring lieten we 5 ouderen hun persoonlijke verhaal vertellen over de coronatijd. Van 2 tot 21 november te zien in Stadsplein.
  Lees meer    
 
 
 
 
Poëziecafé
 
 
Poëziecafé
Laatste donderdag van de maand, tijd voor het Poëziecafé in het Venstra Café. Draag jouw werk voor aan het publiek en mede-dichters.
  Aanmelden    
 
 
 
 
¡Hola! Que tal?
 
 
¡Hola! Que tal?
Wil je meer keuze hebben in Spaanstalige boeken? Gaan we samen regelen! Deel jouw boeken en leen van anderen met Bksy. Doe je mee?
  Het idee    
 
 
 
 
Nieuwe schoolbieb
 
 
Nieuwe schoolbieb
De Willem-Alexanderschool in Amstelveen opende deze maand haar eigen schoolbieb en doet mee aan de Bibliotheek op school!
  Lees verder    
 
 
 
 
Ook in de agenda
 
Er zijn meer activiteiten die doorgaan, zoals Boekstart babycafé op 4 november in Westwijk, Maakplaats-workshops op diverse locaties, spreekuren en bijeenkomsten voor werkzoekenden. Neem een kijkje in de agenda.
 
  Complete agenda    
 
 
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
 
 
  Fb   Tw   Insta   Insta  
 
 
Bibliotheek Amstelland
Amstelveen, Aalsmeer & Uithoorn | info@debibliotheekamstelland.nl | 020 - 6414126