De Nationale Voorleesdagen zijn gestart! Doe ook mee.
 
Bekijk de online versie
 
 
Coco kan het! Jij ook?
 
Tijdens de Nationale Voorleesdagen geven we extra aandacht aan het voorlezen aan kinderen van 0 tot 6 jaar. Een fijne en leerzame activiteit om samen te doen, juist in deze coronatijd. Ken je Coco al? In het bekroonde boek 'Coco kan het' laat zij zien dat je soms meer kan dan je denkt. Follow your dreams!

Naast de online theatervoorstelling over Coco en het webinar voor ouders over interactief voorlezen, kun je vrolijk meezingen en dansen met het enige echte Coco-liedje en de Coco-kleurplaat kleuren. En we introduceren de verrassingspakketjes voor extra (voor)leespret thuis!
 
  Alle info op een rij    
 
 
 
Online theater
 
 
Online theater
Een vrolijke muzikale voorstelling voor thuis. Coco en haar vriendjes komen op zaterdag 23 januari tot leven in de handen van Jogchem Jalink, bekend van Sesamstraat en de Boterhamshow!
  Koop je ticket    
 
 
 
 
Maak van voorlezen een feestje!
 
 
Maak van voorlezen een feestje!
In het webinar 'Interactief Voorlezen' op woensdag 27 januari geven we je tips om het voorlezen leuker te maken en de taal van je kind te vergroten.
  Aanmelden    
 
 
 
 
Lekker blijven (voor)lezen in de lockdown
 
Verrassingspakket
 
Verrassingspakket
 
Speciaal voor peuters, kleuters en beginnende lezers liggen er verrassingspakketjes klaar om te lenen, met vijf boekjes en een surprise!
 
  Lees meer    
 
Tips of advies nodig?
 
Tips of advies nodig?
 
Waar moet je op letten bij het kiezen van een boek? Hoe help je je kind het beste met leren lezen? Bel ons voor deze en andere vragen!
 
  Lees meer    
 
 
 
Lekker creatief doen
 
 
Lekker creatief doen
Even iets anders dan (voor)lezen? De Maakplaats maakt gratis creatieve online workshops voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Doe mee!
  De Maakplaats Online    
 
 
 
 
Breng gerust je boeken terug
 
Heb je thuis nog een stapel boeken liggen? Je maakt andere leners heel blij als je ze komt inleveren bij de Bieb. Zo kunnen wij ze weer klaar leggen voor een volgende lener. Ga je liever niet op pad? Ook geen probleem, je krijgt momenteel geen boete.
 
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
 
 
  Fb   Tw   Insta   Insta  
 
 
Bibliotheek Amstelland
Amstelveen, Aalsmeer & Uithoorn | info@debibliotheekamstelland.nl | 020 - 6414126